ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!


ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Ο ωραιότερος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνιση και ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είναι να επιλέξετε την λύση της τοιχογραφίας, αφού η ζωγραφική στον τοίχο έχει την ιδιότητα να προσδίδει άλλη διάσταση και ζωντάνια στο χώρο, πράγμα που οι τεχνοτροπίες και η αφίσα δεν μπορούν να επιτύχουν.

Επιπλέον, αποτελεί μονιμότερη λύση σε σχέση με την ταπετσαρία ή τα αυτοκόλλητα τοίχου και φυσικά σας επιτρέπει να έχετε στον τοίχο σας Ο,ΤΙ έχετε ονειρευτεί!

Απευθυνόμενοι σ' εμάς, σας βοηθούμε να βρείτε ένα θέμα το οποίο ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο, στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργείσετε

για εσάς, την οικογένειά σας, ή την επιχείρησή σας!


Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Πήτερ Παν

 

Έργο_2: 

Ο Πήτερ παν_στη_Χώρα_του_Ποτέ-Πέραμα_20/1/'13
Με αυτό το υπέροχο θέμα εγκαινιάσαμε τη φετινή χρονιά στο Art-in-Life

Ο μικρούλης Δαμιανός λατρεύει τα καράβια και τη θάλασσα!  Έτσι, του ζωγραφίσαμε σε ολόκληρο το δωμάτιο, την πολύ ωραία νυχτερινή σκηνή από τη Χώρα του Ποτέ στον μεγαλύτερο τοίχο και στο υπόλοιπο δωμάτιο συνεχίσαμε το εξωτικό τοπίο σε φως ημέρας.
Αν και μικρός ο χώρος, μόλις 6 τμ, έδειξε πολύ μεγαλύτερος & πολύ πιο χαρούμενος μετά τη ζωγραφική του.
(3 μέρες εργασίας)Έργο_1: 

Ο Πήτερ Παν & η Γουέντυ στη Χώρα του Ποτέ_Καμίνια_8/'12
Σ' ένα μικρούλι αγορίστικο δωματιάκι, ζωγραφίσαμε 2 σκηνές από τις περιπέτειες του Πήτερ παν και της φίλης του Γουέντυ, στο νησί τους στη Χώρα του Ποτέ.

Στον ένα τοίχο με την εσοχή ο Πήτερ και η Γουέντυ κρύβονται από τον κάπταιν Χουκ.
Στην μικρή παράσταση στον άλλο τοίχο, βλέπουμε το υπέροχο νησί τους και το πειρατικό του κάπταιν Χουκ, ένα βράδυ με πανσέληνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου