ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!


ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Ο ωραιότερος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνιση και ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είναι να επιλέξετε την λύση της τοιχογραφίας, αφού η ζωγραφική στον τοίχο έχει την ιδιότητα να προσδίδει άλλη διάσταση και ζωντάνια στο χώρο, πράγμα που οι τεχνοτροπίες και η αφίσα δεν μπορούν να επιτύχουν.

Επιπλέον, αποτελεί μονιμότερη λύση σε σχέση με την ταπετσαρία ή τα αυτοκόλλητα τοίχου και φυσικά σας επιτρέπει να έχετε στον τοίχο σας Ο,ΤΙ έχετε ονειρευτεί!

Απευθυνόμενοι σ' εμάς, σας βοηθούμε να βρείτε ένα θέμα το οποίο ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο, στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργείσετε

για εσάς, την οικογένειά σας, ή την επιχείρησή σας!


* ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ1- Mcqueen cars: O δρόμος στην έρημο & ουρανός_3/2012
Ένας τοίχος με θέμα το περιβάλλον του Κεραυνού Mcqueen , χωρίς τον ίδιο και την παρέα του αυτή τη φορά, κι ένας ουρανός φωτεινός με άσπρα συννεφάκια, ομόρφυναν το  δωμάτιο του 6χρονου Χάρη.
Το κρεβατάκι που παρείγγειλαν οι γονείς του μικρού, θα είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο! 
Για το λόγο αυτό δεν βάλαμε άλλα αυτοκινητάκια στο θέμα.


2- Mcqueen cars Ζωντανεύουμε με την ζωγραφική μας στους τοίχους των παιδικών δωματίων τις περιπέτειες του Κεραυνού Mcqueen, του Δρ. Χάτσον, της Σάλυ, του Μπάρμπα και των υπόλοιπων φίλων τους! Το αγαπημένο θέμα των αγοριών και των πατεράδων τους!

3- Mcqueen cars 


Με την ζωγραφική μας ζωντανεύουμε στους τοίχους των παιδικών δωματίων τις περιπέτειες του Κεραυνού Mcqueen, του Δρ. Χάτσον, της Σάλυ, του Μπάρμπα και των υπόλοιπων φίλων τους! Το αγαπημένο θέμα των αγοριών και των πατεράδων τους!
Σ΄αυτό το  παιδικό δωμάτιο, αναπτύξαμε το θέμα  σε δύο τοίχους από τη μέση των τοίχων ως το ταβάνι.