ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!


ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Ο ωραιότερος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνιση και ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είναι να επιλέξετε την λύση της τοιχογραφίας, αφού η ζωγραφική στον τοίχο έχει την ιδιότητα να προσδίδει άλλη διάσταση και ζωντάνια στο χώρο, πράγμα που οι τεχνοτροπίες και η αφίσα δεν μπορούν να επιτύχουν.

Επιπλέον, αποτελεί μονιμότερη λύση σε σχέση με την ταπετσαρία ή τα αυτοκόλλητα τοίχου και φυσικά σας επιτρέπει να έχετε στον τοίχο σας Ο,ΤΙ έχετε ονειρευτεί!

Απευθυνόμενοι σ' εμάς, σας βοηθούμε να βρείτε ένα θέμα το οποίο ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο, στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργείσετε

για εσάς, την οικογένειά σας, ή την επιχείρησή σας!


Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Σάρα Κέυ- Sarah Kay_Άλιμος_3/'13

 Στο καινούργιο παιδιατρείο μιας εξαιρετικής παιδιάτρου, της κας Βάσως Δημοσθένους 
(Θεομήτορος & Κάλβου-Άγ.Δημήτριος) ζωγραφίσαμε δύο τοίχους με τις ρομαντικές και γλυκύτατες παιδικές φιγούρες, της Σάρα Κέυ.  
 Η παιδίατρος είχε την πολύ ωραία ιδέα να δημιουργήσει έναν μικρό παιδότοπο στο σαλόνι υποδοχής του ιατρείου της, για να περνά ευχάριστα ο χρόνος αναμονής των μικρών ασθενών και πιο ξεκούραστα για τους γονείς τους.
Η τοιχογραφία στους δύο τοίχους δημιουργεί ένα όμορφο σκηνικό με την παρέα των μικρών αγοριών & κοριτσιών που παίζουν!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου