ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!


ΤΕΧΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!

Ο ωραιότερος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνιση και ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, είναι να επιλέξετε την λύση της τοιχογραφίας, αφού η ζωγραφική στον τοίχο έχει την ιδιότητα να προσδίδει άλλη διάσταση και ζωντάνια στο χώρο, πράγμα που οι τεχνοτροπίες και η αφίσα δεν μπορούν να επιτύχουν.

Επιπλέον, αποτελεί μονιμότερη λύση σε σχέση με την ταπετσαρία ή τα αυτοκόλλητα τοίχου και φυσικά σας επιτρέπει να έχετε στον τοίχο σας Ο,ΤΙ έχετε ονειρευτεί!

Απευθυνόμενοι σ' εμάς, σας βοηθούμε να βρείτε ένα θέμα το οποίο ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο, στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργείσετε

για εσάς, την οικογένειά σας, ή την επιχείρησή σας!


Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Γουίνυ ο' πουφ και οι φίλοι του - ΚεφαλάριΕδώ, ζωγραφίσαμε ένα ολόκληρο παιδικό δωμάτιο, 3 τοίχους και οροφή (επικλινής), με το αγαπημένο θέμα του Γουίνυ και των φίλων του. Προσθέσαμε επίσης και αρκετά άλλα ζωάκια.
Στο επικλινές ταβάνι της σοφίτας ζωγραφίσαμε έναν ουρανό με τον ήλιο να βγαίνει μέσ'απ'τα σύννεφα, μια οικογένεια πουλιών και κοπάδια να πετούν στο βάθος . Επιπλέον, ένα αγγελάκι προστέθηκε στο σύννεφο πάνω απ' το παράθυρο του δωματίου, να κοιτά την κούνια με το μωράκι που θα γεννηθεί σε λίγες μέρες.
Η εργασία διήρκησε 6 μέρες, λόγω της έκτασης  και ιδιομορφίας της οροφής.
Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά την τοιχογραφία σε ολόκληρο το παιδικό δωμάτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου